SUNTEM CHEIA SUCCESULUI a sute de generaţii de cursanţi încă din anul 2011. Dispunem de un sediu modern, situat în zona centrală a municipiului Călăraşi, cu o capacitate de 22 cursanţi într-o grupă, dotat cu instalaţie de climatizare, TV LED cu diagonala de 125 cm pentru proiecţie cursuri, planşe cu explicaţii ale codului rutier actual şi software specialiazat pentru legislaţia rutieră.

Cu 2 lectori pentru predarea legislaţiei în vigoare privind circulaţia pe drumurile publice, 12 instructori auto şi un parc auto format din automobile Dacia Logan, Chevrolet, Fiat, Daewoo Cielo, Volkswagen, DRUMURILE ABSOLVENŢILOR ŞCOLII NOASTRE DE ŞOFERI VOR FI TOTDEAUNA ÎNSORITE.

 

 

Pentru a vă ajuta în promovarea examenului teoretic pentru obţinerea permisului de conducere categoria B, am investit considerabil şi în realizarea site-ului şcolii noastre de şoferi, care vă oferă 40 de chestionare DRPCIV publice şi un set mult mai mare de chestionare DRPCIV private, destinate exclusiv cursanţilor şcolii noastre de şoferi. Toate cursurile predate la şcoala noastră de şoferi, le veţi regăsi în chestionarele DRPCIV private. Cele 40 de chestionare DRPCIV publice le veţi regăsi la examenul de absolvire al şcolii noastre de şoferi.

FACEŢI ALEGEREA INTELIGENTĂ, înscrieţi-vă la şcoala noastră de şoferi, SMART CHOICE UMN, completând formularul online de înscriere de pe site, contactaţi-ne la numărul de telefon 0741.034.632 sau completând formularul de contact de pe site-ul şcolii noastre de şoferi.